måndag 31 december 2007

Long time no hear...

Goaste Alice


Finaste Olivia


Hyacint


i närbild


...det var som sagt ett tag sen sist. Det har varit jul - en för min del genomförkyld jul. Inte alls det som man ville, men så blev det! Det var en traditionell jul här hos oss - traditionell för vår familj:) God mat, mycke' godis och en massa mys...

Idag är det årets sista dag. Vi ska fira med våra goa grannar Nette & Bengt. Morgan & Karin och Sas & Lusse plus en massa hundar och ungar kommer oxå att delta'.

fredag 21 december 2007

Dan före dan före dan före...

..dopparedan! Idag är vi lediga! Allt ska fixas, granen köpas, skinkan, sillen, osten....Alice sover än och Olivia har sovit över hos en kompis. Matilda åkte precis till sitt älskade fritids.

Ha en underbar 4:e advent och JUL så hörs vi igen i mellandagarna:)

torsdag 20 december 2007

Torsdag sista "jobbedagen" innan jul

...en lugn morgon...Matilda har med sig några juleklappar till skolan och Fritids idag. Familjen Comstad önskar Er alla en underbar JUUUUUL:)

onsdag 19 december 2007

Tisdag Onsdag

Mija är lite julstressad...hinner ingenting - inte ens bloggen...ILLA! Igår var Tilda lite låg och tjafsig när hon kom hem! Magen?? Hon lugnade ner sig till sist så alla de vanliga rutinerna kunde genomföras...

Idag onsdag är Mija ledig för att komma ikapp! Skönt. Tilda ska bada när hon kommer hem!!! Det ska bli skönt att fräscha till sig lite:)

Kramar Mija

tisdag 18 december 2007

Måndag

En glad tjeja kom hem. Ingen post i brevlådan till henne idag heller (det var länge sen sist) - trist! Satt på toa och sen allt det vanliga. Tittade på när Mija skruvade ihop 4 nya köksstolar - det var kul:)

måndag 17 december 2007

3:e Advent

IKEA...wow vilket race på lördagsmorgonen! Massa nya prylar till Olivias rum. Sen hem i rasande fart. Matilda hemma med mormor och Alice:) Vi skruvade ihop näsatan alla saker på eftermiddagen. Skönt!

Söndag fix och don i Olivias rum. Matilda ute med pappa Hana. De körde bl.a till tippen med skräp från Olivias rum (mycke' Olivia blev det denna helg). Matilda duschade och tvättade håret;) Luktar gott!!

Ha det så gott!

Kram Mija

fredag 14 december 2007

Fredagmorgon

RIVSTART.....golvsliparen kom kl. 07.00 - Olivias rum ska fixas! Hundarna hysteriska av misstänksamhet - vilket liv! Vi kom iväg som vi skulle iallafall.

Igår var allt bara bra med damen. Hon är så mysig just nu - allt är bara på topp:)

Familjen önskar er en julmysig 3:e advent.

Kram Mija & CO

torsdag 13 december 2007

Lusse Lelle Lusse Lelle...

...11 nätter före jul...

En jättetrött Matilda kom hem från skola/ frittids igår. Det är ofta så efter bad och allt:) Go och glad var hon iallafall! Mija pysslade ihop några julkort och lite duddelidej till MiaMaria på jobbet! Idag åker Tilda iväg med glitter i sitt hår - hon är så fin och så nöjd:)

Ha en härliigt mysig Luciamorgon och dag!

Kram Mija & CO

tisdag 11 december 2007

Tisdag 11 december

Hej å hå. Allt bara bra med Tilda. Tittade i sina tidningar, lite TV satt på toa...Sen sängen:) Natta gott!

måndag 10 december 2007

Helgen 2:a advent

En stillsam historia. Matilda go' och glad. Vi var på äventyr på lördagen. Eurostop...Kul tyckte Matilda. Mormor var hos henne på kvällen då vi andra var iväg på stort julpartaj. Himmel vilken fest det blev!!!

Söndagen gick i stillsamhetens tecken. Det var ju urtrist väder så vi stannade inne hela dagen! På måndag åker Tilda till korttids. Hur kul som helst tycker hon:)

Kramar Mija

fredag 7 december 2007

Torsdag

Allt under kontroll. Tilda nöjd och go' när Mija kom hem kl. 17.00. Hon och mormor hade haft en mysig eftermiddag.

Mija åkte iväg till teatern för att njuta av kulturskolans lussekonsert. FANTASTISKT:) Vilka underbara ungdomar och så stämningsfullt. TACK alla inblandade!

Ha en fin 2:a advent:)

onsdag 5 december 2007

Onsdag - vilken eftermiddag...

..ojojoj, en JÄTTEARG Matilda kom hem! Inget bad hade det varit och hon som är så äcklig i håret ( henne egna ord). Vi kivads en lång stund om detta bad - hon ville inte vänta till pappa Hana kom hem - allt ska ju ske direkt NU..Fy vad detta är tröttsamt.

Samtidigt som detta kaos pågick var Grynet hos "frissan" och skulle ju hämtas mitt i allt ståhej. Vi redde väl ut både bad och pudelfrissan:)

Nu är vi alla dödströtta - Tilda hon sover sen länge...natta gott

tisdag 4 december 2007

Tisdag

Allt bara bra med Tilda! Go och gla'...Sara kom på besök - kul, men lite måste man ju krångla. Toabestyr, mat och TV innan sängen:) Natta Gott...

Mija, Grynet och Sara gick ner till Dogz där goa Michaela klippte Grynets klor. TACK:)

måndag 3 december 2007

Måndag 3 december

Goa Matilda kom hem!! På gott humör och full av Tildabus:) Åt lite, toa lite, TV lite och sen isäng - natta gott!

Själv ska jag bara pyssla några julkort och sen lägga mig och läsa "Solstorm" - det är RIKTIGT spännande nu...

Advent

Julpyssel






Fredag en härligt ledig dag! Placerade ut allt julpryttel (utom tomtarna som kommer fram lite närmre jul).
En avkopplande och urskön ansiktsbehandling stod sen på fedagsschemat. Anettes hudvård tog emot mig med massor av juldofter och avkopplande musik. Några julärenden på stan' hann jag också med innan jag åkte hem och vilade en liten timme. På Kvällen var vi nere hos Nette och Bengt och "julpysslade". Efter pysslet åt vi en traditionsenlig middag med rotmos, fläsklägg, öl och snaps. Mums:)

Lördag fix och don..sen AROSFORTET med familjerna Usemann, Dybjer och Bystedt. Jättekul:) Vi hade bjudit in alla till en liten middag i vårt julpyntade hem - de kom vi åt och vi hade hur trevligt och mysigt som helst - hela natten (kändes det som på söndagen).

Trött söndag!