onsdag 30 april 2008

Tilda...

...på glatt humör:) Inga sura miner alls. Jätteglad för att det är badtime idag och korttids på fredag!

tisdag 29 april 2008

Tildas måndag...

..eftermiddag var inte nådig. ARG som ett bi:( trixade och tjafsade med allt och alla! Alice låg jättesjuk i soffan och led...När pappa Hana kom hem så fick vi ordning på humöret och allt det andra som krånglade....Phu, vilken pärs!

måndag 28 april 2008

Vårhelg....

Bilder från Giovannis Pizzeria



...med storstäd och röj i trädgården. Malmö var toppen, Angie Stone - WOW! Hem direkt efer frukost i fredags. Tog det lugnt för att senare på eftermiddagen ta tag i terassen och trädgården. Det var ju så varmt och skönt:) Klippte gräsmattan och gödslade rabatter...

På lördagen tittade momor och Mija på Funky Kids avslutningsshow! Alice var så duktig!! Söndagen varm och skön...fixat donat....scrappat;) Tilda kom hem kl. 17.00 och så var cirkus Comstad igång igen....

torsdag 24 april 2008

Pizzabruden...

...kom hem mätt å gla' efter en sen middag på Pizzeria Giovanni. Tack FRITIDS för en mysig kväll! Tjejen ville sova direkt - hon är ju ingen nattsuddare precis. Själv scrappade jag en del och tittade på TV med Alice. Mysigt:)

I eftermiddag åker Tilda till korttids och Mija & Hana till Malmö. Vi ska gå på konsert med Angie Stone och sova på hotell. LYX...

Kram Mija & CO

onsdag 23 april 2008

Äsch...

....det blev ju inte som vi tänkt oss...Tildas mage ville INTE fira födelsedag! Ville INTE äta mormors godaste muffins med dumlekola:( Stor KAOS och mycke' tårar för onda magen! Vi fick ju ordning på det hela till sist, men det blev ju INTE som vi tänkt oss!

Dessutom var minneskortet till kamera FULLT - så det blev inga bilder. Fixar den ikväll!

Kram Mija & CO

tisdag 22 april 2008

Va är det för en dag...

..är det en vanlig dag - NEJ det är ingen vanlig dag för det är Tildas födelsedag, hurra, hurra, hurra!!!!! Massor av paket, en del av presenterna har hon på sig idag!

Hela familjen var med och sjöng för lilla prinsessan och hon var så nöjd:)

Kramar Mija:)

måndag 21 april 2008

En sagolik helg

Hej hej...long time no hear:) Vi har ju haft en jättehärlig helg! Sol och varmt (i solen iallafall). Långa goa prommisar med vovvarna nere vid havet så klart. Tilda har fått åka bil, fått nya tidningar och lyssnat på RIX FM:)

Igår söndag badades det och tvättades hår på "lilla" prinsessan. Gissa vem som fyller 16 år imorgon?!

torsdag 17 april 2008

Ont i magen...

....Tilda vaknade med hmmmm i blöjan, i sängen, täcket och på hela sig....Äcka:( Hon stannar hemma idag med mormor. Pappa Hana köper Provivajuice (som är kanon för dåliga magar), för hon har risig mage och blir hemma imorgon med! SKIT - oxå!

Mija

onsdag 16 april 2008

Matilda...

Värsta grymma tjejen


...kom hem med ett leende! En JA-dag = lyckodag:) "Sköna Hem" hade kommit i brevlådan. Så härligt med en alldeles NY tidning. Njöt av den och alla fina saker som fanns däri:) Olivia stack iväg till sin träning med IFK Halmstad och Alice kom hem från sin med Funky Kids!

Har inhandlat födelsedagspresenter till "fröken Finemang" som fyller år på tisdag 22 april = 16 bast - fattar ni ?! Hon är en stooooor tjej nu.

Mötet i skolan blev Hanas uppgift. Det var rätt tråkiga nyheter vi fick...hon får inte behålla sina underbara lärare:( Inte heller Anton och Joppa...snyft. Vi är jätteledsna och besvikna...Det blir ALDRIG som man tänkt sig!

tisdag 15 april 2008

Tisdag 15 april - Olivia har namnsdag

Matilda är ju på korttids och har det skönt. Vill gratulera Olivia på namnsdagen och hennes bästa kompis på 15-års dagen: GRATTIS MARTINA!

Imorgon ska jag på ett möte på Matildas skola...vi ses:)

söndag 13 april 2008

Fredag Lördag Söndag

Tilda kom hem från fritids utan armstöd på rullstolen! Så tokigt!! Mija ringde till "Jenna" och undrade om de var kvar på fritids...jajamensann det var de. Snällaste "Jenna" kom förbi med dem när hon slutade för dagen. TACK:)

Mija hade en jättetrevlig kväll på Torntorget med Nette och Sus. Goa samtal och härliga skratt ihop med med finfina vänner! Allt tillsammans med goaste pizzorna och ljuvligaste vinet! Helgen i övrigt har bara varit lugn och sansad. Grynet & Tindra har varit nere vid havet/ skogen och vårbusat. Det finns inget som är så härligt som att vara där vid havet med sina hundar och se dem skutta, springa och vara så lyckliga som de är när det får vara lösa och fria ute i vår underbara natur!

Sen har vi åkt bil, ätit gott, lyssnat på RIX FM osv. Alice, Mija, Grynet & Tindra "städade" trädgården på söndagseftermiddagen . Det blev så fint. Tack sötaste Alice och vovvarna för hjälpen:)

Imorgon börjar Mija jobba igen efter drygt 4 veckors sjukskrivning - skönt! Tilda åker till sitt älskade korttids:)

Vi hörs!

Ha en fin kväll och en go måndag.

fredag 11 april 2008

Gula dagen

Tilda och "Madda"

God morgon! Matilda sitter just nu och tittar på "Bollibompa" på Barnkanalen. Toppebra tycker hon! Allt gick hur bra som helst igår eftermiddag. Go och gla' när hon kom hem.

Lars ringde från fritids och berättade att deras dator tyvärr har kraschat så de kan inte blogga nu på ett tag. Därför har vi skickat med Tildas nya rosa bok.

Idag åker pappa Hana till Stockholm med jobbet och Mija ska spendera sin sista sjukskrivningsdag på bästa sätt - städa lite, scrappa liite. Sen ska Mija, sötaste Sus och goaste Nette ut på galej. Äta god middag på "Torntorget"...NICE:)

torsdag 10 april 2008

10 april

Nytt schema på fritids

Det funkar bättre nu på morgonen! Tilda är lugn och sansad, inga protester eller tjafs:) Igår gick allt som en dans! Olivia hjälpte till med allt det tunga - jätteduktigt!

Alice skulle ju iväg på vårkonserten med kulturskolan...Jag skjutsade ner henne och Emma till kyrkan, sen åkte jag dit själv några timmar senare (mormor hemma hos Tilda)! Vilken konsert!! Helt fantastiskt:) 9 körer med barn/ ungdomar i blandade åldrar. Rysningar - speciellt när "Nova Cantica" sjöng "Bohemian Rhapsody" (gamla Queen-låten) bättre än originalet med elgitarr och allt - waaaoooow. Pytteskinn och tårar .... "Cantabile" sjöng också helt fantastiskt i "Gabriellas sång" från "Så som i himlen". TACK alla inblandade för en otroligt fin upplevelse:)

onsdag 9 april 2008

VITA dagen...

Frittilaria meleagris
Kungsängslilja


Blåsippan ute i backarna står...
blommar på baksidan av vårt hus


Alice nya Converse





Tilda på trubadurkväll på fritids i förra veckan




...God Morgon på er alla! Ännu en fin morgon här hos oss:) Finare än tisdagseftermiddagen iallafall - Tilda fick ett bryt när Hana inte kom hem som han skulle - ajabaja Hana!

Idag ska det ju badas och Tilda har en "NY KINA" = ny bikini. Den sitter helt perfekt och är snyggt svart & blå! Alice fick sina Converse vita & fina igår. Stor lycka. Ikväll ska Alice uppträda i Immanuelskyrkan med sin kör "Mezzo Voce". Mija ska naturligtvis dit å' njuta av skön sång och söta ungdomar:)

Ha en finfin onsdag!

tisdag 8 april 2008

Alice

i röken...


....brandövning på Stadsbilioteket igår. Alice var där! Hallandsposten tog denna fina bild - fick den av fotografen Linn Bergbrandt! Tack:)

Den BLÅ dagen

Bilder från Liseberg med Fritids i somras
Tack Lars:)




Vilken skillnad! Inget tjafs, inget skrik, inga sura miner någonstans hos Comstads imorse...
"Junne jo" = Lugn & ro:)

Dessutom skiner solen rakt in i vårt kök - hur bra kan man ha det?! Det blir en tur ner till havet/ skogen med Tindra & Grynet. Sen måste vi hitta ett par vårskor till Alice - ett par Converse hade varit perfekt....Jackan jag köpte till Alice igår blev en succé, liksom jeansen till Olivia. Matilda får sin tröja i födelsedagspresent den 22 april:)

måndag 7 april 2008

Inge kul alls...

...att börja en ny vecka, en ny dag med en total KATASTROFMORGON:( Matilda, Matilda, Matilda...Bara stök med ditt humör och din mage...När Tilda stökar så blir hela cirkus Comstad UR FUNKTION - TILLFÄLLIGT AVBROTT och total katastrof! Alla skriker på alla och argast av alla blir cirkusdirektören Hana. BOMBER OCH GRANATER vilket liv! Tilda kom iväg trots allt och mot alla odds - så även den argaste av oss alla....

Mija var mer ledsen än arg. Som tur var ringde goaste Sus och ville klippa Mijas hår - det fick hon gärna och Mija kände sig bättre till mods! Efter några ärenden på stan' - jacka till Alice, jeans till Olivia och en tröja till Matilda så kändes det faktiskt rätt bra! När tjejerna kom hem från skolan satte vi oss ner och pratade om det som hände imorse - varför det blev som det blev och vad vi (Hana & Mija) kan göra för att undvika att det blir total katastrof....

Tilda kom hem go' och glad som om inget hänt - rätt skönt! Valde tröja osv till imorgon - precis som vanligt!

Det blir lax till middag:)

ByeBye

söndag 6 april 2008

En ny soffa..


Benjamin & Olivia


Söndag kväll och det är lugnt i det Comstadska hemmet. Helgen har varit lugn och städad. Vi har haft en inneboende - Benjamin - och det betyder en glad och lycklig Olivia!

Matilda har fått åka bil i massor. Lördagens tur var ett irrande runt i Halmstad, men söndagen bjöd på en RIKTIG utflykt till Getinge!!! Mija, Hana och Alla (Alice) + Tildas drog iväg på alla småvägar vi hittade till Getinge för att hämta Sus gamla soffa från "Selmas Papiljotter". En jättetuff skinnpjäs som nu pryder vår hall...det blev så himla bra!

Efter en massa RIX FM och tidningsläsning stod det för Tilda dusch och hårtvätt på schemat. Precis som det ska va' på en söndag:)

fredag 4 april 2008

Dimmig fredag

Snart kommer vi att ligga här och bada där...
Frösakull


Tack alla ni som gjorde torsdagskvällen med trubadur till en succé för Matilda. Hon kom hem 19.30 - lycklig!! Dessutom var det ju en ja-dag då det kommit en "Allt i Hemmet" i brevlådan:)

Nu på fredagsmorgonen har hon skött magen och varit alllmänt trevlig...det är ju inte så vanligt att hon visar den sidan så tidigt på morgonen!

Ha en mysig fredag och en härlig helg!

Mija & CO

torsdag 3 april 2008

Vaccination

Lalalaaaaaa


....av hundar står på schemat idag. Sen tar vi kloklipp på Grynet hos Dogz på vägen hem. Olivia ska färga håret hos Selmas Papiljotter kl. 16.00, så idag kan det bli "stressigt" för Mija. Tilda kommer hem från korttids och sen är hela "cirkus Comstad" igång igen!

Nyaste uttrycket från Tilda var när hon i lördags satt i soffan och nynnade på en låt...så säjer hon: "lalala" - länge sen jag "lalala" och sen fortsatte hon att nynna med i låten:)

onsdag 2 april 2008

Nu...

...har jag en CUTTLEBUG!!

Dessutom en ny die = cirklar - WAOOOW va' kul!!

Andra dagen i april

Vill ha en sån här...


...det regnar och jag vill ha en CUTTLEBUG!