söndag 30 november 2008

Sköna Söndag

..sitter med en liten pudelflicka i knät'. Det är jättegrått ute, men det gör inget då man kan pyssla loss inomhus! Julen har landat så smått hos Cirkus Comstad. Stora adventstjärnan är på plats, några tomtar har också hittat hit minsann...

Igår var det traditionell julfest hos familjen Dybjer. Julmat i mängder och alla tillbehör även de i mängder...Lite trött idag:)

Ska bara lufsa runt och adventsmysa..lite glögg & pepparkakor framemot eftermiddagen tror jag att det blir!













































Ha en fin 1:a advent alla

Fridens

fredag 28 november 2008

Fredag i Halland

..Tilda kom hem igårkväll efter teatern på Folkparken. Trött och ont i magen. Vi fixade magen och hon gick isäng. Idag ska Mija förutom ryggjympa, scrappa en massa plus städa och julpynta så smått. Imorgon ska vi på stor julbaluns hos familjen Dybjer! Kul kul...en tradition inne på 5 året för vår del...

Hyvens

onsdag 26 november 2008

När det är...















...mörk och regnig november så är det skönt att minnas varma sommardagar...Här en go' bild tagen i Italien - Diano Marina 2004.

Julkortsskapande ikväll!

Hyvens

tisdag 25 november 2008

Nytt jobb

...har jag fått!! Samma arbetsgivare men nya arbetsuppgifter och avdelning! SUPERKUL:) Jag börjar efter jul & nyår. Alla ni som har mitt direktnummer till jobbet - det kommer att ändras. Jag meddelar er när jag vet....

Tilda åkte ju till korttids igår. Nöjd och glad. Mija började fixa med alla julkort som ska göras på beställning. Kulkulkul:) Röda, bruna och vita. Med glitter, band och pärlor....Smakprov kommer senare!

Ha en fin tisdag

söndag 23 november 2008

Hej mitt vinterland

En vintrig helg! Fredagen blev rätt rörig! Först ryggjympa, sen sytemet med Sus för att hämta ut vår present till "SnyggeBengt". HM och köpa lite nya kläder till den stora festen...gick jättebra. Hem äta..ut med hundarna och sen fålla upp jeansen jag köpt! Tilda kom hem go å glad..fixade allt som ska skötas med henne. Olivia hem och började styra med sin jubileumskväll....Telefonen ringde oavbrutet...Först kom SnyggeBengts hundar upp vid 18 tiden och sen ramlade Sus, Lasse, Milla, Ann och Benny plus Benjamin förstås in innan vi drog ner till festen! Vilket party..Superlyckat och jättekul!

Lördagen var ju inte lika kul....

Söndag prommis nere vid havet! Se så fantastiskt vackert vi har det! Här är klockan ca 08.15...






























Matilda har packat sin väska med omsorg - korttidsdax imorgon måndag.

Fridens

fredag 21 november 2008

21 november 2008

Teenagelove


















Idag är det en stor dag! Olivia & Benjamin jubilerar 1 år tillsammans..och "SnyggeBengt" (vår gode vän och tillika granne) jubilerar 50 år! En STOOOOR jubileumsfredag med andra ord! Inte nog med det - imorgon fyller vårt lilla Gryn 2 år. Inte klokt vilket firande vi ska hålla på med i helgen:)
Matilda är jättespänd på kvällens äventyr då Olivia & Benjamin ska hålla henne sällskap. Dessutom kommer "SnyggeBengts" två hundar Morris och Elton att vara gästartister hos Cirkus Comstad ikväll. Det blir ju buskul med 4 hundar och ett kärlekspar (lät som en filmtitel).

SnyggeBengt


















Matilda vill hälsa alla att hon har med sig 4(!) skivor med favoritmusik till skolan idag. De ligger i hennes ryggsäck och de ska bli kvar på skolan så alla ska slippa "Mora Träsk" ett tag:))

Ha en förtrollande helg!

torsdag 20 november 2008

En ny torsdag

..Idag kommer Tilda hem efter skola/ fritids! Vi längtar efter henne....Allt går sin gilla gång som man säjer. Inget speciellt nytt under solen. Imorgon är det ledig fredag med ryggjympa och annat kul och spännande...

tisdag 18 november 2008

Julkortstider

Mija skapar julkort...Det är jättekul och mysigt! Tilda åkte iväg till sitt korttids - helt oväntat faktiskt. Mija hade missat att hon skulle dit .... låg en dag efter i sitt tänk! Så knäppt! En lugn kväll hos cirkusen.

Fridens liljor

måndag 17 november 2008

Helgen har varit lugn...

...Tilda har åkt massor av bil...Fått nya tidningar, duschat och tvättat håret och haft det rätt så mysigt! Vi andra i cirkusen har pysslat runt ätit gott och jympat på Friskis...

Hyvens

fredag 14 november 2008

Ny LO - Flakaträsk






























































Hyvens

Ryggjympa

..idag kl. 10.00. Skönt! Tilda kom hem sent igår. Hon hade ju varit på repetitioner på Kvartersteatern i Folkparken! Glad som en lärka:)

En annars mycket lugn kväll...

PS. Har gjort min första ask:)










































Hyvens

torsdag 13 november 2008

Tavlor

Så här blev det..Suddiga bilder!? Vet inte varför...Klicka på bilderna så blir de strörre
























































Fridens liljor

Scrappa

..är ren terapi! Gjorde tavlor igår. 2 till Charta med julmotiv och 4 till Meta..de är inte riktigt klara ännu men idag...tror jag att det blir färdiga för leverans! Tilda kom hem rätt så gnällig. Men Mija hade en överraskning: nya "ELLE interiör". Finfin tidning! Då blev det genast lite lättare. Hon skötte allt som ska skötas med hjälp av våra ny-om-installerade liftar. Efter allt skötande var hon helt slut och ville nanna kudden.

Lagade mat med tonåringarna Olivia & Benjamin. Jättemysigt. Det blev godaste kotletterna med klyftpotatis, tsatsiki (utan gurka) och sallad med goood dressing!

I eftermiddag blir det teater med fritids för Tildan. "Pänna"...

Hyvens

onsdag 12 november 2008

Banan

ligger i väskan säjer Tilda. Gott att ha efter badet:) Igår skapades det..minialbumet blev klart, godkänt av Benjamins mamma Mia och inlämnat på Brunsons. Sen bara chillat som det visst heter..Det är rätt skönt att chilla har jag kommit på:)

Tilda kom hem arg som ett bi (NEJ-dag idag också). "Tyvärr" skulle Alice och Mija iväg till Friskis (Mijas nya fristad) och jympa loss, så vi "missade" cirkusprinsessans senaste tisdagsföreställning.

Fridens

tisdag 11 november 2008

Nytt minialbum

Ursäkta den dåliga bildkvaliteten...Klicka på bilderna så blir de större.









Nej-dag

Tilda tycker INTE om nej-dagar. Det är ju dagar när det inte kommit någon tidning med posten! Skit-dagar kan man kalla det:( Just därför surade Tilda hela eftermiddagen/ kvällen hemma...

Mija stack iväg till Friskis och rygg-jympa. En jätteduktig och inspirerande instruktör - Eva Franzén. Det kändes att hon visste vad hon gjorde:) Det riktigt roliga var faktiskt att Mija och Tildas Gerda var på samma jympapass. Vi är alltså jympakompisar nu. Kul:)

Ha en skön tisdag i höstrusket!

måndag 10 november 2008

Grå november

Himmel vilket oväder! Att det kan va' så mörkt och att det kan regna så mycke'. Helt sjukt faktiskt! Tida ute med sin far i cittran. Vi andra stannade bara inne och gjorde sånt' som behöver göras i ett hem! Åt godaste biff ala Lindström med alla tillbehör. Jisses va' gott. Hann scrappa lite innan det var dags för Friskis & Svettis.

Grynet sover...




















Tilda duschade och tvättade håret och sötte allt som ska skötas:)

Mija stannar hemma även denna veckan! Tankarna är fokuserade på det mål jag satt upp - som du tänket så blir det!

Kram

söndag 9 november 2008

Lördag

En rätt mysig dag..Åktur till Ängelholm och "Storyhouse". Hella visade en massa spännande nyheter och tipsade om olika metoder och hyss man kan använda i scrappets oänliga värld. Kul! Jag fick med en massa livsnödvändigt från denna mysiga burik. Tack Jessica & Hella:) Tilda satt som vanligt kvar i bilen och väntade. Överlycklig över all bra musik som spelades på Rix FM.

Sen inom Halmstad City där Mija köpte en "gladpresent" till sötaste Alice som fixade 26.5 rätt av 28 möjliga på NO-provet! Bäst i klassen!! STOLT Mija:)



















Den här söta ugglan från "Pandora" fick Alice som gladpresent








Kvällen lugn och sansad Kycklingmiddag ala Hana. Gott! Trötta var vi så det blev inte bara lugnt det blev jättelugnt:)

Kram

lördag 8 november 2008

Allt & Inget

Det blev en skön fredag. Alice var med Emma på eftermiddagen/ kvällen. Bio "High School Musical" och sen sova över...Mysigt. Olivia och Matina var här en stund efter skolan sen drog Olivia hem till Benjamin. Jag ska göra ett minialbum till Butiken med Benjamin som tema. Hana lagade god mat -Svart Pasta med räkor - lite halloweenkänsla eller hur?!















Hyvens