tisdag 30 december 2008

Göteborg

Hemma igen efter en dag med hysterisk tonårsshopping i Götet! Mija, Olivia, Benjamin och Alice gjorde stan' ordentlig mellan 10.00 och 16.30. Kul men tufft...

Tilda har stuckit iväg till sitt korttids - kommer hem 2 januari 2009. Vi i Cirkus Comstad vill önska er alla ett Gott Nytt År...

Här bilder från uppresan till Götet


måndag 29 december 2008

God Morgon

Måndagmorgon..Tilda har åkt iväg till fritids. Hon kom hem igår från korttids, men då var Mija och Alice på Friskis och svettades! Kul och skönt. Tildisen låg i sin säng när vi kom hem!
Imorse hade det hänt en "olycka" i den sängen så det blev en snabb dusch och allmän uppfräschning innan det bar iväg...En liten pärs:)
Idag ska vi bara snygga till vårt hem, scrappa (mitt uppdrag för MiMa's - så kul så det går knappt att pausa) och ner på stan' en sväng för att byta två juleklappar som inte passade. Imorgon åker tjejerna Comstad (minus Tilda som ska till korttids - igen) plus Mija till Göteborg. Stor mellandagsshopping för tonåringarnas del. Mija ska bara titta på...

söndag 28 december 2008

Mina första alster för MiMa's

Ett kärleksalbumalbum











En LO på älsklingsAlice



Pussel..



















...är vårt stora julnöje. Nu är det lagt...

lördag 27 december 2008

Vi julmyser



















..lägger pussel, går långa hundpromenader, scrappar, äter god mat, gott godis, tittar på bra filmer...

onsdag 24 december 2008

Från oss alla...

...till er alla: en RIKTIGT GOD JUL:)

& CO

tisdag 23 december 2008

Pyssel och stök

..så här dan före..Tilda har åkt iväg till sitt fritids, jättespänd inför morgondagen. Hon ska INTE äta julamat på julafton - hon ska äta SOPPA säjer hon. I eftermiddag väntar dusch och hårtvätt så man luktar gott när tomten kommer!

Mija och Alice ska iväg och fixa det sista innan vi landar i myssoffan ikväll. TÄNK att det äntligen är JUL:)

måndag 22 december 2008

Dan före dan före....



















Mija har blivigt "raddig". Snorig och nysig med en gnutta feber - inte med i julplaneringen! Det får gå ändå!
Idag ska jag ner till Anettes Hudvård och fixa fejan och sen styra upp detta med julklappar. Olivia har sovit hos Benjamin inatt, Tilda har precis åkt iväg till Kadocka & CO på fritids och liten Alice sover än. Alltså är det lugnt och tyst i huset...


Hyvens

lördag 20 december 2008

Snart är det jul...









































































...sa Tilda när hon såg den klädda granen när hon kom hem från skolan igår! Det blev så fint tyckte hon - och alla vi andra. Annars är det inte mycke' till julstämning - bara regn å rusk!

Idag lördag har Mija och Tilda varit ute på äventyr. Grynet och Tindra var också med i bilen. Deras klor blev klippta på Dogz! Sen körde vi runt och lyssnade på musik en stund innan vi landade hemma igen.

Fridens

torsdag 18 december 2008

Hej hopp

...sista jobbedagen innan jul! Hade just nu ett gott telefonsamtal med en kund - Janne Sällström på Västerbottens läns landsting! Många goa skratt:) Annars går allt sin gilla gång som man säjer. Tildan är hemma och är vid gott mod! Fick den nya "Allt i Hemmet" igår plus en av LottaLotta.

Kul Kadocka att vi gillar samme Ehsan. Ska börja lyssna på "Din Gata"....

Hyvens

onsdag 17 december 2008

Scrap Scrap Scrap

...hela mitt tillvaro består av papper, tejp, band och duddelidej känns det som. Jag klagar INTE men det hinns inte med så mycke' annat! Tänk om man bara kunde scrappa hela dagrna utan dåligt samvete...wow vilken känsla det skulle vara:) Har levererat de sista tavlorna till mina kollegor (troddee jag - chefen vill ha en också - den gör jag ikväll), julkorten är fixade och askarna är klara. Phu...snart är det julefrid!












På tal om julefrid - Ehsan Noroozi! Vilken fantastisk kille/ radiopratare. han hörs och syns på "Musikhjälpen" just nu i P3 och SVT 2. Jag tycker om allt han säjer och som han säjer det...Underbar dialekt och språk. Verbal och intressant:) Kul med nya "bekantskaper"

I eftermiddag kommer "The Pruss" hem från sitt älskade korttids. Spännande:)

Fridens

tisdag 16 december 2008

Kallt ute...

...kallt inne...Här på jobbet fryser vi idag också...Värmeaggregatet är UR funktion!! Brrrrrrr....Försöker mobilisera lite säljkraft så här de sista dagarna på denna avdelning. Slutar på torsdag 18/ 12. Sen blirt det bara julmys ända fram till den 7 januari 2009.
Hemma scrappas det för glatta livet...Tavlor, kort och allt möjligt annat som jag har på beställning. Kul:) Tilda är ju på korttids sen igår efter skolan. Kommer hem imorgon!

Fridens

måndag 15 december 2008

Innesittarhelg

Det har varit grått och bitigt ute. Skönt att sitta inne och kuckilura:) Tilda har varit ute å åkt i sin bil. Kul kul. I lördags med Hana och i söndags med Mija! I lördags kom LottaLotta och klippte Olivia och Alice. Dessutom hade hon med sig tidningar till Tilda! Tack snälla tant Lotta! Annars har det lilla livet mest bara softat...

Tack IVES på Kattegattskolan för den mysiga rundvisningen i fredags! Det blir jättebra för Matilda hos er:)


Fridens

torsdag 11 december 2008

Onsdagen..

...blev inte trevligare - tvärt om. Arg å arg! Hon somnade i vredesmod pg.a utebliven tidningsleverans! Vi andra i cirkusen försökte lugna ner oss så gott det gick! Vi behöver JULEFRID och ledighet känns det som.

onsdag 10 december 2008

Tisdagkväll på teatern

Luciakonsert med kulturskolans alla körer. Vilken kväll...tack alla fina ungdomar för fantastiska framträdanden! Tilda var INTE nöjd när hon kom hem! Ingen tidning och ONT i magen = dålig kombination! Har ni hört det förr eller?!

Vi hoppas på en trevligare onsdageftermiddag!

Ha de'

måndag 8 december 2008

Goa' Tilda sjunger




















Tack Gerd för denna fina goa' bild!

Adventsbox






























..AnnaAnna: jag var bara tvungen att testa om jag också kan göra en fin "adventsbox"...

Timstocken

ska Matilda ha idag säjer hon...Vi fattade inte va hon yrade om när hon började snacka om nån' "tidocka"..Mija fick ringa till skolan nu på morgonen och fråga vad detta är för konstigt.

Det är ju en TIMSTOCK hon använder för att kunna se tiden!! Himla fiffigt! Ha en förtrollande dag allesammans:)

lördag 6 december 2008

Ny LO och nyklippt




















Hej och god dag...det var ett tag sen sist! Allt väl...det lackar mot jul och snart är allt klappat och klart för Mijas del...
Idag har vi varit ute på äventyr! Mija klippte sig hos sötaste Sus - Tilda med och fick se allt som kan hända hos frissan. Slingor blev färgade, rullar rullades upp och klipp, klipp i Mijas hår- KUUL! En massa fina tidningar fick Tilda minsann av Sus. En hel hög. Inte bara 8 som hon sa att hon ville ha - det var nog närmre 88!!

Sen hämtade vi upp Alice och åkte ner till stan'. Julklappsköp! ICA Maxi stod sen på tur! Där var typ hela Halmstad. Hur jobbigt som helst! Hem och åt godaste HANA lunchen!
Kvällen blir lugn hos cirkusen:) Olivia är i Göteborg med IFK Halmstad...

Hyvens

onsdag 3 december 2008

Mycke stök...

Tilda rasande arg å arg när hon kom hem. Det var ju en NEJ-dag inte kommit någon tidning. ATTANS...Sen krånglade magen och ALLT blev bara ett stort elände!

Tyvärr var Mija och Alice tvugna att åka iväg å' träna på friskis. Jättekul och jätteskönt! Hana kom hem och tog hand om hela problemet.

Annars en lugn kväll..Imorse var det lite si å så med prinsessans humör..Hon åker iväg till korttids efter skolan och detta faktum fick henne att skina upp en smula:)

Fridens

tisdag 2 december 2008

Ny vecka...

..Lite julstämning finns här minsann! När Tilda kom hem igår var huset fullt av människor som skulle hämta beställda tavlor! Lite rörigt ka man väl säja...människor, hundar och en bebis i en salig blandning Men vi redde ut det...Tilda fick allt gjort som ska göra (enligt hene).

Tonåringar lagade mat, Mija scrappade för brinnande livet och Hana tränade..Så brukar det för det mesta se ut hos Cirkusen!

Till skolan:Manuell rullstol levereras till skolan torsdag morgon!

Fridens