måndag 3 december 2007

Advent

Julpyssel


Fredag en härligt ledig dag! Placerade ut allt julpryttel (utom tomtarna som kommer fram lite närmre jul).
En avkopplande och urskön ansiktsbehandling stod sen på fedagsschemat. Anettes hudvård tog emot mig med massor av juldofter och avkopplande musik. Några julärenden på stan' hann jag också med innan jag åkte hem och vilade en liten timme. På Kvällen var vi nere hos Nette och Bengt och "julpysslade". Efter pysslet åt vi en traditionsenlig middag med rotmos, fläsklägg, öl och snaps. Mums:)

Lördag fix och don..sen AROSFORTET med familjerna Usemann, Dybjer och Bystedt. Jättekul:) Vi hade bjudit in alla till en liten middag i vårt julpyntade hem - de kom vi åt och vi hade hur trevligt och mysigt som helst - hela natten (kändes det som på söndagen).

Trött söndag!

2 kommentarer:

skolan sa...

Först hade vi samling, men Matilda hann inte stå i skalet för det kom toabesök emellan. Sen var det hemkunskap. Då bakade vi kaka och firade Anton som har fyllt år. Till lunch var det pyttipanna. Gott! Matilda åt två portioner. Sen blev det lite stressigt iväg till fritids eftersom vi inte är full personalstyrka. Ha en bra em!
Berit o Matilda

Anonym sa...

I dag hade Östergård studiedag så här var full aktivitet när Matilda anlände. Det bakades lussekatter som vi åt till mellis med det första adventljuset tänt.
Sittning och sen sånger från cd innan hemfärd.
Ps. Matilda behöver extrakläder hit/Fritids