söndag 13 januari 2008

Helgen 12 - 13 januari


Helgen har varit lugn och mysig! Ute med Mija och Alice i bilen i lördags. Kul. Fick en ny tidning - en jättefin: "Drömhem & Trädgård. Mycke' fint! Söndag ut på äventyr med pappa Hana. Sen åkte alla utom Mija och Tilda till farmor på middag. Tilda gillar inte såna' tillställningar. Vi stannade hemma och åt jättegod köttgryta.

Vila efter maten. Sen dusch och hårtvätt innan sängen...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
påsen med extrakläder till Matilda hittade vi på måndagen, förvirrat här.. Det blir gärna så när "Docka" är ledig :-)
/ Fritids

skolan sa...

I dag hade vi först samling. Då stod Matilda i skalet. Sen hade vi en liten rast innan det var dags att gå till Anita och hemkunskapen. Där åt vi apelsin, yoggi och macka. Till lunch var det biff, potatis och sås. Det gick ner det också. Sist de vanliga bestyren innan det var dags att åka till korttids.
Matilda o Berit

skolan sa...

Hej
Idag började Matilda med toa, sen åkte vi till gymnastikens hus och var med där. När vi kom tillbaka till skolan blev det toa igen sen var det mat, pasta och skinksås och knäckebröd. Sen rast och data innan det var textilslöjd.

skolan sa...

Hej! Började dagen på hab. Sångsamling o hård träning i vattnet. När Matilda kom tillbaka så var det en liten rast ( o toalett). Innan middag hade vi musik med Katrin. Till middag var det korvgryta o ris. Avslutade dagen med benskenor o data. Matilda o Annette

Anonym sa...

Allt bra med Matilda på fritids. Alltid lika kul att träffa henne när hon varit "ledig" härifrån.
Lyssnat på skiva med övriga kompisar och snackat. Macka och yoggi till mellis. Sitta en stund och sen hem./Fritids
Ps.Skickat med en bunt lappar hem om kommande "äventyr".