onsdag 13 februari 2008

Onsdagen den vita dagen med ....

...bad och allt. En supernöjd Matilda kom hem igår. Allt var bara OK:) Packade badväskan och planerade klädsel osv...Onsdagmorgon är jättespännande då vi tar på bikini direkt istället för underkläder. Glad som en lärka:)

Ha en go' dag..idag är ALLA Comstadarna på benen..hopp å hej!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Allt bra, Matilda jobbade jätteduktigt på badet idag. När vi kom tillbaka var toabestyr sen var det musik. Efter musiken var det mat lasagne och det var gott, jag skrev nog att det var lasagne i går men det var pastagratäng.
Sen bloggade vi innan det var dags att sitta i benskenorna, efter det ska det vara jobba vid datorn också. Sen är det dags att åka till fritids.
/Matilda och Annette

skolan sa...

Hej! Matilda spelade data först på morgonen. Fortsatte med att jobba i bänken. Sedan blev det toa o rast innan vi gick iväg till stan. Idag firade vi alla hjärtans dag med att fika. Det blev ett vaniljhjärta o saft.... :). Till middag blev det fisk, potatis, sås o morötter. Avslutar dagen med blogg, toa o benskenor.

Anonym sa...

Hej.
En bra dag på fritids - en tjej på superhumör. Fick ett litet schema för att försöka dämpa pratet kring toaletten. Funkade rätt bra faktiskt. Åt rejält till fika som vanligt.
/Fritids