måndag 10 mars 2008

Måndag -gröna dagen

Hej på er! Tilda go' och gla'...Suttit på toa och tittat i tidningar. Hon räknar ner dagarna till hon ska på Korttids igen = onsdag.

Mija ska ju på "sjuka ku" imorgon - sova där till på fredag (ska göra ett litet ingrepp. inget farligt). Allt annat under kontroll:) Vi hörs när Mija är på plats hemma igen...

Ha det gott!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Allt bra idag, haft samling, massage, gympa med Nettan. Sen toa innan maten som var potatis med pizzatäcke efter det var det lite rast innan vi pysslade lite till påsk. I morgon badar vi som vanligt, Matildas balsam var slut förra veckan.
Kan ni skicka Matilda i transportstolen i morgon? Vi ska ut på långpromenad på fredag och då går det för sakta med den elektriska.Det är Ok för korttids att bara ha den de här dagarna./ Matilda o Annette

Anonym sa...

Hej svejs.
Matilda fikade direkt när hon kom till fritids. 2 mackor, oböy och juice slank ner i bara farten.
Sen toa o lite fritids-kul.
/Fritids

ps lapp hem i väskan

Anonym sa...

hej

En pigg Matilda idag som inte gör någonting enligt henne själv.
Vi hade samling i badet, sen toa därefter mat, biff och potatis och tsatsiki. Sen benskenor och jobba i bänken.
Matilda har varit lite svullen på benen den sista tiden mest på vaderna.
Vi har bokat in ett nytt möte med hab den 16 april./Matilda och Annette

skolan sa...

Hej! Matilda började dagen med data. Sedan gympade Matilda med Nettan. Efter det ett besök på toan. Vid tio tiden gick vi o hämtade Matildas andra rullstol, den ska vi ha i morgon när vi går till Humlan. Till middag blev det fisk, potatis o spenatstuvning. Efter maten toa o benskenor. Sist så bloggade vi. Matilda o Anna

Anonym sa...

Hej!
Äntligen den gula dagen.
I dag startade vi dagen med att gå till Humlan. Det var ju dax för försäljning av påsksaker. Matilda köpte två kycklingar till mamma.
(ligger i ryggsäcken)
Sen tog vi en promenad till Ö-gård och fikade innan vi tog taxi tillbaka.
Sen hann vi bara med lunch, pyttipanna med rödbetor.
Trevlig helg. Matilda o Lena

Anonym sa...

Hej,
Tittat i tidningar och ätit fruktsallad till mellis, inte så populärt.. Kanske vi kör lite karioke innan Matilda ska hem.
Vi undrar om inte Matilda ska med på vår pysselkväll onsdagen den 19/3?
Det börjar trilla in anmälningar till OA´s musikkväll den 3/4, så glöm inte anmäla snarast om Matilda vill va med (det hoppas vi!), det är ju begränsat antal platser.
Trevlig helg!
/Fritids