söndag 13 april 2008

Fredag Lördag Söndag

Tilda kom hem från fritids utan armstöd på rullstolen! Så tokigt!! Mija ringde till "Jenna" och undrade om de var kvar på fritids...jajamensann det var de. Snällaste "Jenna" kom förbi med dem när hon slutade för dagen. TACK:)

Mija hade en jättetrevlig kväll på Torntorget med Nette och Sus. Goa samtal och härliga skratt ihop med med finfina vänner! Allt tillsammans med goaste pizzorna och ljuvligaste vinet! Helgen i övrigt har bara varit lugn och sansad. Grynet & Tindra har varit nere vid havet/ skogen och vårbusat. Det finns inget som är så härligt som att vara där vid havet med sina hundar och se dem skutta, springa och vara så lyckliga som de är när det får vara lösa och fria ute i vår underbara natur!

Sen har vi åkt bil, ätit gott, lyssnat på RIX FM osv. Alice, Mija, Grynet & Tindra "städade" trädgården på söndagseftermiddagen . Det blev så fint. Tack sötaste Alice och vovvarna för hjälpen:)

Imorgon börjar Mija jobba igen efter drygt 4 veckors sjukskrivning - skönt! Tilda åker till sitt älskade korttids:)

Vi hörs!

Ha en fin kväll och en go måndag.

2 kommentarer:

skolan sa...

Måndag igen. Oj vad tiden går fort. Först samling som vanligt. Matilda hade fullt upp eftersom både Anna och Anton var ute på andra uppdrag. På hemkunskapen bakades det hallonpaj. Mums tyckte Matilda. Lunchen var också OK. Köttbullar och makaroner. Matilda åt nio köttbullar. Sen skenorna och lite go musik innan det är dags att bege sig till K.
Ha en fin em!
Glöm inte hab.mötet på onsdag!
Matilda o Berit

skolan sa...

Hej
Allt bra med Matilda idag, haft samling, gympa med Nettan, fått massage. Sen var det lunch kycklinggryta med ris och knäckebröd. Sen lite rast innan textilslöjden där vi tovar bollar för glatta livet. I morgon badar vi igen.
Vi grattar Olivia på namnsdagen. Vi ses i morgon.
Matilda och Annette