onsdag 28 maj 2008

Onsdag 28 maj

...ledig idag! Varit ute på "Ö-gårda" och hälsat på i Matildas nya klass. Jättefina ungdomar (jag fick kramar av dem alla) och personalen verkar vara minst lika go'. På hemvägen cyklade jag inom stan och köpte avslutningkläder till Tilda. Det blev bl.a vita tights - resten får bli en överrakning:)

Sen hann jag minsann sitta en stund i solen och njuta av värmen = 24° sa Taxi-Kent. Tilda kom hem glad och mysig som vanligt nu för tiden. Hon bara njöt av att vara hemma.

2 kommentarer:

skolan sa...

Hej! Matilda började dagen med data. Apropå data, vill ni ha hem Matildas data från skolan? Fortsatte dagen med gympa. Sen tog vi rast med dricka paus. Innan middag gick vi ut i solskenet.Till middag var det fisk. Gott tyckte Matilda. Fortsatte med toa o benskena. Sen bloggade vi o tittade på tv. Sen var dagen slut. Martilda o Anna

Anonym sa...

Hej,
idag åkte Matilda inte direkt till fritids utan till stadsbondgården!
Tittade på söta lammungar och fikade i skuggan. Äggmacka och banan. När vi kom tillbaka var klockan redan fem i fyra så Matilda hann inte sitta!!! Vi fick hoppa över det idag. Hon får göra det hemma istället bestämde vi.
hälsningar jenna & fritids