söndag 27 juli 2008

Varma dagar på stranden

Mija och Alice är morgontidiga och har landat i Frösakull vid 10-tiden på morgnarna. Skönt - nästan inga människor och ett helt stilla hav...Matilda har varit med pappa Hana på förmiddagarna och mormor & Mija på eftermiddagarna. Hon gillar inte stranden - det blir bara långtråkigt med en familj som bara vill sola, lata sig och bada...Trist tycker hon. Det är bättre hemma. Idag har vi gjort ett "schema" till henne med alla aktiviteter tydligt uppställda (precis som de gör i skolan och på fritids). Hon blir mycke' lugnare när hon ser vad som kommer att hända under dagen. Ikväll var det t.ex inga problem med att dusch eller att sitta på toa:) Nu är det lugnt och tyst hos cirkus Comstad. Direktören grillar hemmagjorda hamburgare, Mija bloggar och Alice duschar.

Ha en go söndagkväll i SommarSverige!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj, vilken glad och pratsam Matilda vi har haft på fritids idag. Spännande idag för "gympanettan" vickade hos oss så Matilda fick göra gympa ute på en filt i skuggan, skööönt.
Jenna har bestämt att Matilda ska ha svala byxor imorgon och rullstolen (inte el)imorgon, för vi ska på utflykt på fm, till handikappbadet. Hemma igen till lunch, då vi ska äta raggmunkar.
Ha en fin sommarkväll!
jenna och matilda