söndag 17 augusti 2008

Sista sommmarlovshelgen...

..nu är det allvar igen! I lördags tyckte Hana att det var strandläge och drog till Frösakull med Alice! De kom hem rätt så direkt igen - det var jättekallt där nere! Tilda och Mija var ute och "finåkte" med cittran. Runt runt...Kul tycker Tilda! Olivia har varit med Bejamin igen. Han har kommit tillbaka efter sitt smålandsäventyr?! Alice har varit med Alice lite, Elin lite och Julia lite...Idag söndag har Mija och Tilda varit ute och promenerat - länge sen. Vi var en sväng nere i centrum...mysigt! Sen duschades det och tvättades hår på den lilla damen! Himmel vilka ljudliga protester hon gav ifrån sig - som hon kan skrika detta lilla stycke! Rent i sängen fick hon också minsann....

Ha en bra skolstart alla därute♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp!
En toppen-dag första skoldagen! Matilda har varit go´och glad, men imorgon ska hon vara sur! Imorgon ska Sofia "låna" Matilda en liten stund, men vi ska inte göra någonting.....:)
Idag har vi haft samling, fikat på goda chokladbollar och varit ute på en promenad i solen. Vi måste ju ta det lite lugnt så här i början!
Sofia & Matilda

Anonym sa...

Hejsan!
En trött Matilda till skolan, men efter samlingen vaknade hon till och började skoja om allt. Matilda är en kul och skämtsam tjej. Idag har vi haft samling, arbetat,varit ute en sväng i regnet,och ätit en stor portion potatismos med korv. Mums! Lite lugnt efter maten.
Linda&Matilda