tisdag 2 september 2008

September

...Tilda vid gott mod när hon kom hem! Härligt!! Idag ska hon fotas i skolan - snälla Siva & Co piffa gärna till henne lite...hår osv! De andra cirkusartisterna har det bara bra. Olivia studerar, pluggar och står i, Alice laddar upp för sin 13-års dag på lördag och Hana lagar god mat när han inte kör ett cirkusnummer med dans och akrobatik!

Lev väl!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Nervöst, nervöst inför fotograferingen! Vi hade pep-talk hela förmiddagen och vi testade blixten på vår digital-kamera flera gånger....... Det gick KANON-bra! Bara glada miner blev det! :)
Ståskalet är på "tillfixning" så idag har vi jobbat hårt med arbeten och skenor. Imorgon bär det av till badet, Siva och Anette följer med!
Siva & Matilda

Anonym sa...

Hej hej,
allmän förvirring råder på fritids just nu. Matilda har Linneas gamla krok till jacka och väska, (Linnea har skola på Brunsan numera), därmed råkade Linnea plocka till sig Matildas jacka hem idag. Det märkte inte personalen förren Linneas mor ringde. Vi kör till Brunsåker och hämtar den imorgon fm, lämnar den till Matilda under dagen innan hon ska till kortis. Så virrigt det kan bli!!
Hälsningar Jenna