torsdag 8 januari 2009

ÄNTLIGEN

..är vi tillbaka i våra vanliga rutiner. Skolan börjar och Matilda är så nöjd och glad över detta faktum! Hon har längtat efter rutiner, ordning och reda! Från ochmed måndag 12 januari ska vi hon vara på fritids till kl. 17.00 (vi börjkar med måndagar) för att se om det blir bra...Hon behöver mer stimulans och vara med polare oftare!

Här på jobbet funkar allt som det ska (tror jag). Det mesta är ju helt nytt så det får ta den tid det tar at komma in i "Delta" rutiner.

Ha det så gott


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Första skoldagen 2009. Kul att träffa alla klass kompisar och att ha samling igen tyckte Tilda. Efter samlingen var det dags för ståskal. Vi hoppade över utevistelsen, det snöade och blåste för mycket tyckte vi. När vi ätit makaroner och köttbullar så satt Matilda i benskena och bläddrade i tidningar.

Ha en god fortsättning på det nya året önskar vi i skolan.

Anonym sa...

Hej ! Kul att träffa Tilda igen. Hon har varit på strålande humör idag. Sjukgymnast Anna-Karin o hennes vikarie Karin har varit här idag o hälsat på. Vi bestämde ett möte med alla , ni föräldrar,skola,fritids,kortis,hab o gymnasiet. Mötet blir torsdag 16 april. Meddela om tiden inte passar. På måndag möter jag upp Tilda på Kattegatt. Trevlig Helg !
Gerda o Tilda

Anonym sa...

Hej
Glömde bjuda in dej till min scrappträff på Nyhemsskolan nästa lördag 17/1 Vi håller på 10-22. Kostar 40 kr, då ingår fika vid lunch tid. Har inte din adress, men min finns hos MiMas

hälsningar annmari