tisdag 28 oktober 2008

November snart

..det känns i hela kroppen. Mija och Hana hämtade Tildan på korttids. Go å gla'. Undrade så klart om det kommit nån tidning med posten, och det hade det faktiskt gjort! Allt i hemmets JUL-tidning. Lyckan är total!!!

Olivia hade en formsvacka igår. En "Benjamin-svacka" kanske det heter. Överdos av kärlek?! Ville vara med polare istället! Hon lyckades dessutom tjata till sig en DYYYYR jacka av sina föräldrar. Hon använder en mycket raffinerad "tonårs-tjatar-metod". Utarbetad med finess av Olivia själv! Innebär kort och gott att mamman inte orkar se sin dotter så deprimerad och ur fas så jackan landrar till sist i hennes famn. Vips är mamman den bästa mamman i VÄRLDEN!! Dubbel effekt: Olivia blir supernöjd och glad och Mija blir smickrad och rörd över dotterns totala kärlekt till modern:)

Hyvens

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!! Matilda berättar att det har varit en bra dag. En lång promenad, vilat,toa,musik och tidningar såklart. Pasta carbonara till lunch.Tilda vill oxå berätta att i morgon är det HALLOWEEN-fest på fritids med pyssel,läskig mat och överraskningar. Hon vill gärna klä ut sig:)Ps. Matilda har oxå suttit i soffan idag med högljudda protester/Madda och tilda