tisdag 7 oktober 2008

City med Tildan

...ett äventyr i sig! Hon ville inte ha någon tröja till en början - men till sisdt valde hon en grå kofta och en vit kortärmad t-shirt! När vi sen kom hem så fick hon ett frispel och hojtade och skrek at det var helt FEL med kofta och t-shirt. Detta anfall höll i ca 1 timme. Trött man blir, trött blir man! Idag drar damen iväg till korttids! Det är ingen skola idag...fritids itsället - superkul:)

Ha de'

5 kommentarer:

Anonym sa...

Matilda låter hälsa att hon ätit bra. Kyckling o curry till lunch, o yoggi o frukt till mellis.
Har också vilat idag - en hel timme!
Lite skivor, snack o vanliga fritidsnöjen innan Kortis.
Och har dessutom varit stolt över sina nya kläder, inte "fel" alls.
/Kadocka o Matilda

Anonym sa...

Hejsan!
Onsdag och dags att bada igen! Tiden går så snabbt!!
Matilda höll i samlingen och Siva och Anette lyssnade när hon sjöng!
Sen toa, rast och arbeta. Matilda jobbar jätte bra!
Nu bloggar vi sen e det toa igen innan maten.
I eftermiddag ska Matilda sitta i benskenor i den andra klassen och spela musik för kompisarna där, dom kanske får vara med och välja nån sång!!
Matilda och Anette...

Anonym sa...

Hej,
Vi tyckte Matilda var så fin, så fin i sin nya kofta!
Personalen på fritids har varit sjuka och hemma i omgångar så kanske har vi bara missat att notera. Men vi undrar, ska inte Matilda med på OA musikkvällen den 14/10 mellan 16.30-19.00? Hon var med förra året och tyckte det var kul. Sista anmälan har redan varit men det finns fortfarande platser kvar, så vill hon delta så meddela oss så fort ni kan.
ha det gott, fritids-jenna

Anonym sa...

HEJ !
Idag har Tilda haft hemkunskap med sin fröken Sofia,det blev en sockerkaka.Det luktade underbart i hela korridoren. Den bjuder hon sina kompisar på kortis på i em. Vi efterlyser glasögonen som varit försvunna några dagar. Ha det bra ! Gerda o Tilda

Anonym sa...

Nu dök Kent upp just som Matilda o Docka skulle blogga.
Matilda har vilat en lång härlig stund innan mellanmålet som idag blev en smaskig äppelpaj. Sen var det roligt att lyssna lite på "sin kanal" med de andra ungdomarna på fritids.
Trevlig helg!