tisdag 6 oktober 2009

Sjuk

Gammal LO från oktober 2008 - Olivia och Benjamin

..trött man blir..Mår inge bra alls! Både mannen och jag själv ligger febriga och onda här i hemmet! TRIST!!! Tilda-gumman är på sitt älskade korttids och är mycke' nöjd över det. De andra prinsessorna håller sig lugna, friska och fina! Olivia har hittat tillbaka till sin "gamla" pojkvän Benjamin och är mer förälskad än vanligt:) Hoppas att det går bättre nu denna gång (det var ett minst sagt stökigt förhållande de hade tidigare).

Fridens,

Mija

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej svejs!
Tilda har mycket att berätta idag. Brandlarmet har gått på skolan. Vi var tvugna att skynda oss ut. Som tur var var det ingen riktig brand. Pappa har kommit och hälsat på en liten stund. När Tilda var på väg från musiken mötte hon syrran Olivia, roligt! Gympan med Maria satte igång magen så det blev en del på toan. På musiken sjöng Tilda men hon vill inte berätta vilka låtar. Tilda åt mycket fisk till middag så det var svårt att knäppa byxorna.
Det var allt Tilda hade att berätta.
/Tilda och Maria

Anonym sa...

Hej!
Minnet är kort så det blir ett meddelande till. Vi undrar var glasögonen är? En tanke var att de kunde vara i badväskan... /Maria - Kattegatt

Bodil sa...

Feber är inget vidare. Man blir som en urlakad sill fullständigt. Hoppas att ni snart är på benen igen!!
Kram Bodil