fredag 23 oktober 2009

Slutar som DT hos MiMa's


God morgon! En tidig morgon efter en sen kväll - jag hade min sista kurs hos MiMa's igår kväll och i och med det så slutar jag även som DT. Jag kommer naturligtvis att fortsätta att scrappa (den roligaste hobby man kan ha) och lägga ut mina alster här på min blogg, olika forum och inspirationsbloggar.

Idag åker Tilda till kortids och stannar där över helgen! Mija och direktören åker HIT för att fira födelsedag och bröllopsdag.

Ha det, Mija

5 kommentarer:

jenny/e.j.m sa...

Åh så tråkigt att du slutar.
Hoppas att vi syns ngn gång i Halmstad i allafall. Du är en sådann livsglad och härlig människa.
Jag hade så roligt i Mjölby tillsammans med dig och de andra i DT-teamet.

Hoppas att ni får en mysig helg.
Var inne och kikade på länken. Ser såååå mysigt ut.

KRAM
Jenny

Anonym sa...

Hejsan! Idag började vi med ett lugnt och skönt bad! Sedan var det dags att åka till skolan där spöken,häxor, vampyrer och allt annat hemskt minglade omkring på det årliga Halloween-festen! Efter spännande staioner så åt vi hamburgare i Spökrestaurangen! Nu är det DISCO på gång!!!Trevlig Helg! Mvh Tilda och Jenny

Anonym sa...

Men Mija vad tråkigt :( jag kommer sakna glada du. Men jag hoppas att jag kanske ser dig i butiken nångång. :) Kraaaaaam Madduschka

StrawberryPia sa...

Grattis på födelsedagen och bröllopsdagen! :) Kram Pia

Anonym sa...

Hej,
tittar in ibland på hemsidan för att se hur ni har det. Saknar Matilda tjejen. Vill passa på att säga grattis till bröllopsdag och födelsedagen. Hälsa tjejan när hon kommer hem igen.
Kram Jenna