tisdag 13 oktober 2009

Skrapa bilruta...

...kall morgon i Halmstad, men klar och vacker! Tilda inte på sitt bästa humör vid hemkomst igår. Det är hennes eländiga mage som ställer till det - det är riktigt synd om henne faktiskt..
Det rättade till sig efter ett toabesök (som verkligen tog på allas krafter). Alice drog iväg med Julia till Friskis och körde ett Aerobic-pass och Olivia chillade med Michelle..Höstmyset sänker sig över Cirkus Comstad!!

Mija scrappade en liten stund:


Sweet 16 - med papper från Fancy Pants - "Little Sprout"

Rosa dekorationsnål prydd och pimpad med pärlor och silvertråd. En söt pebble från Prima.

Blommor från Prima, stor lyxig brad från Basic Grey

Blomma från Prima, pärlor från Reprint, grungeboard-kronan är färglagd med ProMaker "Gold" och sen nerkletad med Stickles - "Platinum"

Pärlswirl från Basic Grey och bokstäver/ siffror från Reminisce. Stämplar från Inkido och Catslife Press, distress ink pad - "Frayed Burlap", biljett från Jenni Bowlin, bokstäver i tjejnamnen från Websters Page...
Det mesta finns i butiken

Det var det hele, Mija

2 kommentarer:

Kamilla sa...

Nu är det vinter :D
Hos oss var det -6 imorse!
Vad jobbigt för Tilda och er alla, men tur att det gick bra!

LO:n är helt UNDERBAR!!!
Det är så snyggt när man scrappar med flera foton!

Kram kram

Anonym sa...

Hej!
nu har Tilda precis haft en skön gympastund med Maria. Tilda vill också berätta att hon har målat en korg blå inne i verkstan. Tilda säger att hon har ätit köttbullar till lunch men Maria tror att hon skojar, det brukar vara fisk på tisdagar. Tilda har också haft musik med Martin. Nu vill Tilda ha lite rast innan taxin kommer.
Hälsningar Tilda och Maria