torsdag 16 april 2009

Vilket stök:)

Tilda kom hem och hade fått en tidning med posten - "Sköna Hem" ("Jo Hem" på Tildaspråk). Det blev alltså en JA-dag, det är ja-dagar de dagar hon får en tidning! Allt var stilla lugnt. Toabesök som bot på urkass mage..det gick jättebra:) Sen ville damen gå isäng. Då när Tilda precis hade lagt sig och bostat tänderna ringde Jenna från Fritids. Hon undrade om vi var på väg till "Wild West Steakhouse" - de satt och väntade på Tilda...Mija hade GLÖMT att de skulle äta middag tillsammans på restaurang!!!! Hopp å hej..Tildan upp ur sängen, på med käder, fixa frillan och iväg i racerfart i vår skruttiga "cittra". Som hon skrattade - detta var ju helt galet, konstigt och knäppt på en och samma gång!! Väl framme och placerad vid bordet tillsammans med sina goa' kompisar kunde Mija åka hem. Prussiluskan kom hem klockan 20.30 - jättetrött och jättelycklig:) TACK underbara fritids för att ni orkar med "Cirkus Comstad"

Idag är det en ny dag som hon så underfundigt konstaterade imorse - en ny dag hos "Cirkus Comstad"...
Hyvens
Mija

2 kommentarer:

Skolan sa...

Hej svejs! Allt bra med damen. Efter samlingen stod Tilda i skalet, kollade Trazan och Barnarne på rasten. Vi var ute en sväng i blåsten och sen jobbade vi lite innan maten. Vi avslutade dagen med benskena och med att titta i tidningar.

Ha det bra Tilda och Suttasan.

Ps. Kan du va snäll och ringa till skolan.

annmari sa...

fniss, ja vi som jobbar på fritids är vana vid speciella familjer ;-)
Klart det skrattades på väg ut dit, för hur galet är det inte att gå och lägga sig för att sedan gå upp och äta igen *hihi*