fredag 12 juni 2009

Tårarna - snart kommer tårarna


Idag slutar Matilda grundskolan och sin älskade Östergårdsskola. Siva, Gerda, Suttasan och Monka..det blir tomt utan er. Vi har haft ett fantastiskt år tillsammans och ni har hjälpt Matilda att bli den stora, duktiga tjejen hon vill va'. Hon kommer att sakna er alla...Hela Cirkus Comstad kommer att sakna er!! Till alla som jobbat med Tilda under hennes grundskoletid och som läser detta: ETT STORT TACK - ni har gjort ett fantastiskt arbete och ni är enormt duktiga pedagoger!!

Sen har vi ju Olivia som också slutar 9:an idag...ännu mer tårar...Tack Anzo (mentor) för ditt engagemang och fantastika jobb du lagt ner på Olivia, och tack för all stöttning när det tuffat till sig runt omkring hennes lilla person. Vi är så tacksamma:) Tack vare din och dina kollegors hjälp, tips och råd lyckades hon kämpa "ända in i kaklet" och kom in på det gymnasieprogram hon helst vill gå! Än en gång TACK!! Nu kommer tårarna..

Alice..henne längtar jag efter så det värker. Hon har redan sommarlov och befinner sig på Mallorca i Palma. På söndag får jag krama om henne igen:)

Det blir som sagt en känslofull fredag... rapport kommer senare!

Kram

Mija

4 kommentarer:

Bodil sa...

Ja så är det, det är inte bara glädje med avslutningar. Uppbrott från gamla skolkamrater och lärare kan kännas nog så tungt. Men det är ju ett steg i livet. Och sedan väntar nya kamrater och nya miljöer och så växer man vidare.
Kram på dig cirkusdirektörskan

Skolan sa...

Hej!
Tack för de fina orden och tack för att vi har fått "låna" Er fantastiska dotter under detta året! Vi kommer att sakna hennes glada skratt, humor och omtänksamhet. -Tycker om dig mycket, Tilda!
Kramar från Gerda, Monka, Suttasan och Siva

Lisbet sa...

Alltid lika känslofult med skolavslutninhar - man minns själ känslan. Vackar saker du har i din blogg - inspirerande. Tack för det

Lisbet
www.digiscrapp.blogspot.com

Fritids sa...

Hej hå!!! fövirrade fritids här kom ju på att matilda ska vara på lotsen hela måndag.... jag ändrar taxin. hoppas det e lugnt?
Annars har vi haft en lugn dag här på fritids. ätigt gott och bara slappat... ha nu en trevlig helg mvh lars på fritids