söndag 14 oktober 2007

Matilda i skolan och på korttids 15 - 18 oktober

Hej...

Här vill vi att ni berättar om Matildas dagar i skolan och på korttids under v. 42 Tack:) Matildas söndag bestod av: bilåkning (lilla bilen), Radio RIX, ny tidning = DrömHem, dusch och hårtvätt. Alltså en riktig södag med alla viktiga ingredienser!!

5 kommentarer:

skolan sa...

En pigg och glad Matilda som vanligt. Kul att åka till korttids. Jobbat som vanligt med samling och sen rusa ner till Slottan och ha hemkunskap. I dag blev det fisksoppa. Det tyckte nästan alla om. Sen firade vi Anna som har fyllt 30 år i helgen. Vi sjöng och åt marängswiss. Och så de vanliga bestyren med toa, skenor och handgympa innan det var dags att ge sig iväg till korttids. / Berit

Anonym sa...

Hej
Allt bra med Matilda, haft samling, varit ute och kört en runda med stolen. Sen rast därefter jobba i bänken innan det var dags att äta kyckling och ris. Det var gott! Sen toa, benskenor innan textilslöjden. Imorgon bad./ Annette

Anonym sa...

Hej!

Allt bra med Matilda när hon kom till kortids. Gick ut på en promenad i det blåsiga vädret. Sen toabesök och duschning. Potatis och köttfärssoppa till kvällsmat, åt 2 portioner. Sen myste och kollade i sina tidningar. Han från hjälpmedelscentaren var här och kollade på hennes rullstol, där är några saker som ska fixas till.

// Gina, Linda

skolan sa...

onsdag den vita dagen.
Idag började vi med ett varmt bad, mysigt!
Sen när vi kom tillbaka till skolan hann vi med en snabb rast/fika innan det var dax för musik med Catrin.
Till middag åt Matilda biff m. potatismos + ett knäckebröd, mjölk.
Nu efter vi har skrivit här ska Matilda in på toa och sedan lite vila innan taxi kommer och kör till kortids./ jessica

Annette sa...

Hej
Allt bra med Matilda som vanligt. Idag har inte skolan varit sig lik, vi har haft många besök först kom Carin från hab, för att kolla nya liftmattan. Sen har det varit politikerbesök, som var med i klassen 45 min. Vi gick ut en stund för att få luft i det fina vädret sen till matsalen och åt fisk och potatis. Sen toa benskenor och jobb i bänken.