torsdag 25 oktober 2007

Matildas torsdag 25 oktober

...denna mage...ONT, AJ...vi fixade det till sist ...skönt i magen sen!! en rörig eftermiddag. Mija kom hem kl. 17.00, hämtade och lämnade barn här och där. Tur att mormor kan hjälpa till:) Tilda kom isäng senare än vanligt - det gick bra hon är så duktig!

Imorgon åker Mija och Hana till Ystad för att bo på Ystad Saltsjöbad och fira sin bröllopsdag (hela helgen), Tilda åker till korttids, Alice till farmor och Olivia är med Niclas. Allt är ordnat! Ha en härlig helg!

PS. korttids och fritids kan skriva sina kommentarer för vecka 44 på detta inlägg:) TACK på förhand:)

5 kommentarer:

skolan sa...

Fredagen den gula dagen 26 oktober.
Började dagen med samling då stod Matilda i sitt skal. sen fikade vi med glass och maränger - gott gott.
Tog en ute promenad innan musiken med Catrin. Sen var det dax för mat - pasta och pastasås, gott tyckte Matilda.
Nu skriver vi på bloggen innan Matilda ska på toa.
Trevlig helg, hoppas mamma och pappa får en mysig helg!
/Jessica och Matilda

Gunilla sa...

Jag vill passa på att Gratta Tindra på hennes 5-årsdag idag den 28 oktober!

Hipp, hipp, hurra

Hälsningar
Gunilla o pudlarna

Anonym sa...

Helgen på kortids!!!

Allt bra med M när hon kom till kortids. Kollade i tidningar o lyssnade på RIX. Hade tacos till kvällsmat, mums! Sen blev det duschning o mys framför TV:n till idol. Ville lägga sig vid 20.30.

Lördag: Sov länge idag, skönt! Blev "kattatvätt" o skötte magen på toa, gick jätte bra! Sen frukost, goa mackor med "klet" på. Till middag hade vi lax, potatis o sås, åt jätte bra! Sen tog vi en lång promenad i det fina vädret. M körde stolen jätte bra! När vi kom tillbaka fikade vi på chokladbullar mm. Lite tidningar o lyssna på radio innan kvällsmaten. M valde varma mackor. En trött tjej ville krypa ner i sängen vid 20.30.

Söndag: Duschning o tvättade håret innan frukost. En lite snorig tjej idag. Blev skinkstek, potatis o sås till middag. Efter maten tog vi en promenad ner till eurostop o tog en fika där. M valde en goooo bakelse, den slank ner i ett naffs. Mums!!! När vi kom tillbaka blev det tidningarna igen o lyssna på musik. Till kvällsmat tog vi mackor o gröt mm. En hängig o snorig tjej ville gå o lägga sig redan vid 20.

Vilken himla bra väska M hade med sig!!! Kanon!!!!

Matilda behöver mer blöjor o pengar till nästa gång hon kommer!

Hoppas ni haft en trevlig helg!
// Linda, Anne o Isabell

Anonym sa...

Hoppas ni hade en skön helg i Ystad!
Marie

Anonym sa...

Hejsan!
Linda skrev på bloggen innan en sammanfattning tors-sön fm. Men nu när jag (Susanne) skulle fortsätta hittade jag inte vad hon hade skrivit det!
På fredag var vi ut i det fina vädret på eftermiddagen, och på kvällen hade Sofia och Matilda önskat taco till kvällsmat, så då åt vi det - mums.
lördag: En lugn dag med tidningstittande, måla i målarbok, och lyssna på radio. På kvällen var det bara Matilda och Joakim här på korttids, så då åkte vi till Bäckagårds krogen och käkade pizza.
Söndag: Förutom det vanliga så ville Matilda vara inne hos Joakim och lyssna på cd, barnvisor. På em var vi ute en stund, och då fick Matilda bestämma vad vi skulle gå.
En go och mysig tjej hela helgen.
Hälsningar
Annelie, Linda, Jeanette & Susanne