torsdag 4 oktober 2007

Matildas torsdag 4 oktober


torsdag betyder att Matilda kommer hem före mamma Mija. Mormor hjälper till så att Matilda kommer hem och in som hon ska. Idag var Olivia hemma så hon hjälpte också till, KUL. Ett strålande humör mötte Mija när hon kom hem. Matilda satt och åt sin kvällsmacka och berättade att de varit på Stadsbongården och fikat på KANELBULLAR - det är ju kanelbullens dag idag!!
Nu sittert damen framför TV:n och tittar på Bobster. Snart kommer pappa Hana hem och då vill Matilda gå isäng säjer hon...natta gott

Morgonen den 5 oktober så tittade Matilda på Bollibompa. Varje morgon så ska de välja en lampa som lyser och idag blev det den GULA lampan!! Det är ju den GULA dagen idag alltså måste detta bli en lyckodag när den GULA lampan lyser på den GULA dagen tyckte Tilda!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den gula dagen 5 oktober.
Hej idag började Matilda sin skoldag med att arbeta i bänken, var jätte duktig. Sedan var det dax för gympa med Nettan och efter det var det samling.
Matilda ville fortsätta att stå på rasten så hon stod upp och läste bok för sina klasskompisar. Lars och Madde kom på besök en liten stund.
På musiken så sjöng Matilda lika fint som vanligt!
Till middag åt vi köttgryta med ris. Nu ska Matilda in på toa innan taxi kommer och kör till fritids.
Trevlig helg /Jessica

Sara sa...

Vilka fina foton på Matilda! Härligt smile!!!

Mamma Mija, mailar du mig idag fre vore det snällt, jag ska använda de imorgon lör hade jag tänkt!
Kram