onsdag 10 oktober 2007

Matilda ondagkväll den 10 oktober


Kom hem från pysselkväll på fritids kl. 19.30. Trött. Ville sova direkt. Bara lite toalettbestyr - sen bingen...natta gott. Jag vill tacka er på Fritids för ert fantastiska engagemang och roliga påhitt. Detta uppskattas inte bara av Tilda, det uppskattas minst lika mycket av oss här hemma:)

Hon var så glad och nöjd när hon kom hem. Hade sagt till taxikillen att hon INTE ville hem - hon ville åka en runda till i bilen!! Sen vill jag också tacka er för att ni använder bloggen. Det är så himla kul att kunna följa henne under tiden hon är på korttids t.ex...

PS. Det har INTE kommit någon tidning i brevlådan till Matilda under korttidsvistelsen - alltså blev detta en NEJ-dag eftersom vi svarade NEJ på hennes fråga om det kommit nåt' med posten!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Idag har Matilda o klassen haft brandövning. Det var roligt tyckte Matilda, men det dånade så mycket att man fick ont i öronen. efter övningen gick vi alla ut en sväng.
Innan maten hade vi "jag kan gympa".
Till middag var det fiskgratäng o potatismos. Allt bra med Matilda/ Anna

Fritids sa...

Det första Matilda gjorde var att be om att få titta i tidningar. Sen tittade vi allihopa på Mora Träsk, alltid kul!
Till fika åt Matilda macka och drack Oboy. Satt efter fikat. Sen samling runt Jadan med Anton, sånglekar och mer tidningar.
En bra dag.