onsdag 3 oktober 2007

Matildas onsdag 3 oktober


kom hem med buller och bång...Glad som en lärka:) Det blev dessvärre en NEJ-dag idag också, det hade ju inte kommit någon tidning med posten. De vanliga bestyren med toabesök (positivt resultat), tidningsläsning och lite kvällsmat (trots jordgubbspaj till mellis). Hon fick en överraskning av mormor när toabesöket var överstökat.
Knackade på en hand och vips kom det fram 2 NYA randiga tröjor....Den ena har hon bestämt att hon ska ha på sig imorgon torsdag. Tittade lite på TV innan hon kröp ner i den goa, varma, mjuka sängen...natta gott

2 kommentarer:

Anonym sa...

Allt bra med Matilda. Arbetat på som vanligt. Idag var vi i affären och letade efter kanelbullar utan mandel, men det fanns inte. Fr.om idag har vi börjat att äta i matsalen. Det tyckte Matida mycket om!

Våra inlägg ti o ons. har inte kommit med på bloggen?? /Anna

Fritids sa...

Matilda kom direkt till Stadsbondgården i taxi, efter skolan. Tittade lite på de olika djuren i goda vänners lag. Vi fikade på plats på kanelbullar och juice. Gott! När vi kom hem stod taxin och väntade på Matilda så hon hann inte se Fritids väggar alls idag.
Hennes nya tröja fick hon beröm för, alltid kul. ;)