onsdag 14 november 2007

Den vita dagen = onsdag

Matildas kompisar Mella,
Abba och Nalla...
Ada, Joppe Da', Hinka
och vovve......ännu en tråkig eftermiddag med skrik och gnissel! Vi alla inblandade vet att de magen som inte funkar som den ska. Det blir ju bara så trist:( Åt lite filmjölk och drack lite juice, inget smakade speciellt gott.

Batteriladdaren till elrullen blev kvar på korttids, de ska se till att den landar i skolan imorgon. Vi ser framemot en trevligare och gladare Tilda imorgon torsdag = bruna dagen!

Kram och natta gott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Allt bra mid Matilda. Matida började dagen med att arbeta själv i sin bänk. Sen kom Helen och mätte Matildas ben. Efter det gick klassen till biblioteket och besökte Alfons Åberg. Det var bra tyckte Matilda. Sen var det gott med fisk sås o potatis till middag.
fortsatte med toabestyr och ben skenor. Anna o Matilda.
P.S Glöm inte att bikinin ska på i morgon då Matilda badar på hab. Helen ska visa vad Matilda ska göra då hon är i vattnet. D.S

Anonym sa...

Matilda kom till fritids strax innan det var dags att göra iordning för fika. Hann lyssna lite på Jada innan det var dags för tunnbrödsrulle, ananas och saft. Sen sitta lite, och avlsuta med lite tidningar och skiva.På bra humör här.
/Fritids