söndag 25 november 2007

Lördag och söndag

Risig och förkyld. En prommis i skogen med vovvisarna - alltid lika kul. Vi träffar så många trevliga hundar och människor. Sen bara tagit det lugnt. Alice hade uppvining med Funky Kids, så duktiga de är - tack Sara för denna terminen hälsar Alice:)

Söndagen var kall och blåsig...En promenad vid havet/ skogen iallafall. Sen hem och bara fixat och donat...Alice hjälpte till och var gott sällskap. Tilda har varit med pappa Hana - ute med bilen osv. Duschat, tvättat håret och lyssnat på Radio Rix...Dessutom har hon smakat glögg och pepparkakor med ädelost - WOW det var smaskigt:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Började dagen med toa. Sen åt Matilda sin smörgås. Efter den var det samling. Idag tog vi det lugnt för Berit och Jessika var sjuka. Vi tittade på tv o Mora träsk innan maten. Idag var det köttbullar, potatis, sås , sallad o lingon. Det tyckte Matilda om!. Efter maten var det toabestyr.Sen bar det av till fritids. Matilda och Anna

Anonym sa...

När Matilda kom till fritids var det lugnt,inga andra ungdomar hade kommit.Valde att lyssna på skiva och förgyllde personalen med ljuvlig sång.
Macka o varm oboy till mellis,sen sittning och sist musik igen innan hemfärd/Fritids