söndag 18 november 2007

Novemberhelg

...fredag...ledig, underbart! Fixat Olivias rum, möblerat, fejat och donat. Det blev jättefint! Åt en fantastiskt god laxmiddag med gott vin till - kan en novemberfredag avslutas bättre?!

Lördag..ut på biltur med Matilda. Gjorde viktiga inköp (stearinljus, hundmat och vin...) Hem och tog det lugnt. Kvällen tillbringades på stadsbilblioteket där Alice uppträdde på Barnbokens dag. Jättfint och stämningsfullt!

Söndag...bara bråk och elände..Matilda inte allls på humör och då smittar det av sig på ALLA i familjen!! TRIST:(

3 kommentarer:

skolan sa...

I dag hade vi ingen samling. Vi träffade Nettan och Erika och diskuterade badet i stället. Hos Anita åt vi våra bullar som vi bakade förra måndagen. Sen var det mat: biff, potatis, sås, sallad och lingon. Det var gott. Sen toa som vanligt och nu för tiden tar allting lite längre tid för oss så mer har vi inte hunnit med i dag. Här fanns inga extrabyxor, så Matilda har lånat av Anna. Vi behöver nog en hög hit. Nu bär det av till fritids. / Matilda och Berit med förenade krafter

Anonym sa...

Idag var det studiedag på Östergårdskolan så när Matilda kom till fritids var vi bara 3 elever. Lyssnade på Filips skiva, absolute music, sjöng och dansade. Till mellanmål åt vi våfflor, gott. Har skött magen.
/Fritids

Marie sa...

Saknade dig på lördagens kurs...

Kram "Fröken"