måndag 5 november 2007

Fredag lördag söndag

Fredag - härliga fredag! En mysig skåneutflykt med Sara:) Ängelholm, Helsingborg och Ödåkra..."Citron & Timjan" eller som vi fick till det: "Citrus & Citron". Det shoppades scrapsaker hos Storyhouse vi åt en 50-tals lunch på Ebbas Fik i H-borg och sist men inte minst ljus, lull lull och duddelidej på Citron & Timjan. Mysigt!!

Lördag skulle vi ha fest. Blev inte så - Arosfortet avbokades! Hans SJUK. SOS alarm, jourhavande medmänniska vem som helst HJÄLP!!!!!
Jag och Grynet var på kurs i halv storm på en stor äng tillsammans men 5 andra glada hundar. Jättekul! Tack Marie för alla små knep du lär oss:)

Söndag bara tagit det lugnt = scrappat. Först en lång skogsprommis med mina älskade vovvar! Sen gjorde jag en LO till min kollega Marie. Hennes grabbar Malte och Melvin (fyller 3 år idag) blev en fin bild i grabbiga färger. Alice kom hem från Istanbul - äntligen ...som jag har saknat den tjejen!

1 kommentar:

skolan sa...

Först hade vi samling i dag säger Matilda. Matilda är duktig och hjälper alla som behöver hjälp. Sen gick vi ner till Anita och Slottan och hade hemkunskap.Matilda rev potatis och Anton knäckte ägg. Till slut blev det raggmunk. Det var gott tyckte Matilda. Sen var det lunch, korvgryta och pasta. Efter det de vanliga bestyren på toa. Vi hoppar över skenorna på måndagarna, det blir lite stressigt annars. Dagen i skolan är slut och nu väntar fritids. Sen ska Matilda hem och vila säger hon. / Matilda o Berit