onsdag 7 november 2007

Matilda onsdag 7 november

Nya sockar...


...och tights....det började som en skakning...hon ville INTE bada. Mamma Mija och pappa Hana bestämde hur som helst att så skulle det bli och så blev det! Ner i badkaret och tvålar, schampo, balsam och hela badritualen var igång! På begäran från Tilda bytte vi även rent i hennes säng - lila lakan som matchas med den lila pyjamasen - så klart!

När det hela var överstökat så var Matilda en ren, väldoftande, härlig och GLAD tjej. Hon smaskade i sig en kvällsmacka och en banan, tittade TV och valde ut tights och sockar till imorgon...se bilder:) Imorgon ska hon jobba med Anna iskolan hann hon också berätta innan hon hoppade ner i bingen...Natta gott!

3 kommentarer:

Sara sa...

Du är sååå söt Matilda! Verkar som om du gillar dina nya sockar å tights (nästan "bumma-bykka").
Kram Sara

Anonym sa...

8/11

Hej!

Vi började dagen på toaletten. Efter den så tränade Matilda hårt på jag kan gymmpan. Jätte duktig!! Sen rastade Matilda med äppel och kaffe. På klassens timme gick vi ut en sväng ner till stranden. Bra tyckte Matilda. Till middag var det potatis, sås och fisk. Efter middaggen var det toabestyr och benskenor. Allt bra med fröken /Anna o Matilda

Fritids sa...

Hej,
Det var en glad Matilda som kom till fritids idag, vi lyssnade på "Min Skattkammare" och sjöng med för full hals! Till mellanmål hade vi mackor, ägg och o´boy. Lappen om studiedagen den 19 november gäller inte Matilda eftersom Brunnsåkerskolan inte har studiedag då.
Hälsningar Jenny