måndag 12 november 2007

God Morgon

Kallt och friskt ute...Matilda vaknade på fel sida..ALLT är fel idag. Bummabykka = fel färg, prickiga tröjan skulle INTE ligga där vi lagt den, mackan pappa Hana gjorde iordning var äcklig osv. Phu, en rivstart så här en måndagmorgon. Allt är hur som helst packat för korttids. Stora väskan med alla kompisar: Ada, Abba, Joppe Da, Nalla och Mella-dockan:) Badväskan är redo inför onsdagen bad med klassen. Ha det så gott:)

6 kommentarer:

skolan sa...

Först hade vi samling, men allra först åt Matilda sin smörgås med leverpastej. Hos Anita på hemkunskapen blev det bullbak och till lunch blev det snitzel. Tiden är knapp på måndagar så några skenor hinner vi inte med. Efter toan dagbok och nerpackning för att dra vidare till korttids. Ha en bra em! / Berit

skolan sa...

Hej
Allt bra med Matilda idag,haft samling, varit med Anna på sin gympa, gått en liten promenad tillbaka till Brunnsan. Sen var det dags för mat potatismos och ugnstekt falukorv. Sen toa men hoppade över benskenorna vi hann inte med det innan det var textilslöjd./ Annette

skolan igen sa...

Matilda har blöta kläder i ryggsäcken, vi skulle behöva ha lite ombyteskläder vi har inga nu. Det är bad imorgon också.

Anonym sa...

Hej!!!

En glad tjej som kom till kortids. Ville sitta o kolla i sina inredningstidningar innan det blev dax för lite fika, kaffe o skumraket, mums! Ville gärna haft en till. Kollade på mora träsk med Oskar o Lukas. Till kvällsmat blev det bruna bönor med fläsk, ingen favorit men lite gick ner. Sen blev det bollibompa o duschning, tvätta håret o sängen!

// Jeanette, Linda, Kicki


Skolan: Vi skickar med lite ombyte till Matilda!

skolan sa...

onsdagen den vita dagen 14 november.
Dagen började med bad där Matilda flöt själv med hjälp av en flytdyna- jätte duktig. När vi kom tillbaka till skolan så tog vi en liten rast med äpple innan det var dax för musik. Till mat var det lasagne och sallad- gott tyckte Matilda.
Nu ska Matilda in på toa och sen blir det skena och vila.
Ha de gott /jessica och Matilda

Anonym sa...

I dag åkte Matilda direkt från skolan till Regnbågens cafe.
Matilda drack läsk och åt en prinsessbakelse med god aptit, smakade även lite av maddes,den såg ju sååå god ut. Sen var det "hem" till fritids och toa innan kent kom o det var dax för hemfärd.