fredag 23 november 2007

Torsdag den bruna dagen

Goaste AliceMija kom hem klockan 17.15 - det blev sent idag. Vi har deadline på torsdagar och då kan det bli sent..Tilda var hemma sen' länge och hade varit en trevlig tjej sa mormor. Olivia var på sin träning (friidrott) och Alice på sin svetskurs(!) på KomTek.

När Matilda gått isäng tände vi ALLA stearinljus vi kunde hitta, släckte ner allt annat ljus, kröp upp i soffan med ett glas vin (precis som Bea sa - tack för den goa kommentaren) och bara njöt av tystnaden och lugnet! Idag fredag är jag ledig, ska bara göra sånt som jag tycker om att göra...

Trevlig hel alla:)

Tack Anette för de fina randiga sockarna - Tilda har på sig dem idag!!

2 kommentarer:

skolan sa...

Fredagen den gula dagen, började dagen med toa innan arbete i bänken,sen gympa med Nettan. Sen var det dax för ståskal och samling.
Tog en fika paus med äpple och vatten innan vi gick till musiken, efter musiken så åt vi - kyckling klubba med potatisgratäng- ummm gottt! Matilda har fått äta i klassrummet hela veckan för hissen in till matsalen är sönder och som vi nu har lärt oss så tar det väldigt lång tid innan något lagas på den här skolan!!!!
Toa efter maten, hoppa över skenan idag.
Trevlig helg/jessica och Matilda

Anonym sa...

När Matilda kom till fritids tittade vi först på "Fem myror är fler än fyra elefanter". Mellis idag var gott, Matilda åt tre mackor och flera glas o´boy. Efter sittningen sjöng vi högt till musikskiva. En bra dag på fritids!
/Jenny och Madde