tisdag 14 april 2009

Så var påsken över...

Det har varit jätteskönt. Soligt och varmt har vi haft det här i Halmstad. Vi har suttit ute i solen nästan hela helgen. Tilda har ju varit på korttids sen' förra tisdagen! Hon kommer hem idag. Spännande:)
Lilla havanaistjejen Chilla som vi tagit hand om under påsken åkte hem igår. Hon har varit jätteduktig och det har inte varit några problem. Den som haft det jobbit är vår Grynet. Hon tyckte att det var pest med en inneboende:( Olivia är hemkommen från Stockholm där hon brännt alla stålar hon hade med - mycket nöjd tonåring. Alice har mest "chillat" med goa vänner, kollat på film, solat och bara haft det urskönt...

Ha en finfin tisdag!

Mija

2 kommentarer:

Skolan sa...

Hej svejs! Vi har jobbat hårt idag på jag-kan-gympan. På rasten var vi inne i Joppas klass, och Matilda lyssnade på Marcellas skiva som heter Lollipop. Kul att va i skolan igen, det var ju så längesen.

Ha en skön dag!!! Matilda och Suttasan.

Det finns tvätt i väskan.

Fritids sa...

Hej,
Kul att se Matilda igen efter lovet. Vi åt macka och mjölk till mellis, vilade, radio och tv. Sen var det dags att åka hem. Idag kunde vi inte blogga ihop eftersom datorn befinner sig på ovanvåningen, ska ordna så vi får låna klassens dator framöver.
Jenna