torsdag 26 mars 2009

Äntligen torsdag!

Söt Grynet

Grynet och Tindra vet om att Tilda åker till korttids idag...Tilda har sagt det till dem...Hon har berättat för HELA världen att hon inte kommer hem efter fritids idag!! Det är länge sen hon var på korttids över en hel helg. Senast var i januari..inte konstigt att vi känner oss slitna och trötta. Hon kräver ju en del vår lilla cirkusprinsessa...

Det blev inget Friskis för Mija och Alice igår..annat kom ivägen. Vi tar det idag torsdag istället. Olivia är flitigare än vanligt både med läxor och träning..och hon verkar så nöjd och lugn! SKÖÖÖÖNT:)
Solen skiner i Halmstad - men det är fortfarande rätt så kallt. I helgen ska vi bara ta det lugnt och göra allt det vi inte kan göra när prinsessan är hemma:)

Ha en finfin torsdag!

Mija

3 kommentarer:

Bodil sa...

Vill bara önska dig en riktigt härlig och avkopplande helg! Hoppas det blir lite vårväder så man kan sitta ute i solen och fika - i lä vill säga.
Kram

Anonym sa...

Hejsvejs! Vi har haft våffelfest idag. Joppas klass var här hos oss och åt våfflor. Tilda fick välja film idag istället för Emil, för han var sjuk, och Tilda ska välja film imorgon också, WOW! Det var jätte god mat idag tyckte Tilda, stuvade makaroner och korv med "kevva".

Ha det så bra!!! Matilda och Suttasan.

Anonym sa...

Hej matilda har vilat lite på fritis innan hon åkte till ponytravet. där fick en envis personal upp matilda på en vagn spänd efter en pony - o det var visst inte så hemskt väl uppe, tillomed rätt roligt! hon har också klappat hästen, borstat den, o fikat, innan det var dags att åka till kortis.
trevlig helg önskar
Fritids