onsdag 25 mars 2009

Huvudvärk kan komma plötsligt...

Söta Alicetjejer en skön sommarkväll för nåt' år sen...

...och i mitt huvud har den stannat! Så strängt det är när det inte släpper...Tilda var ju på musikafton på fritids igår kväll. Hon kom hem hur nöjd som helst! Olivia pluggade ihop med sin klasskompisar igår. Hon är också nöjd - på sitt lite truliga sätt. Så söt:) Alice pluggar själv vid köksbordet. Igår var det visst engelska i fokus!

Vi åt en fantastisk middag om man gillar typ kålpudding...och tittade på vänner som vanligt.

Ikväll packar vi Tildas korttidsväska. Hon ska vara där HELA helgen...

Tankeglad bjuder idag på fler tankar om våren...

Ha de'

Mija

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inte skojsigt med huvudvärk. Hoppas den släpper så fort som möjligt. Middagen lät gott. Kanske man skulle prova, men jag får nog lägga kålen i botten så vissa pjoskiga i familjen kan ta väck den.

annmari

Anonym sa...

Hej!
Det blev inget bad!!! Vi fick vända i dörren.... Klorvärdet var för högt! Vi åkte till skolan och ändrade lite på schemat. Det blev gympa istället, det gick bra det oxå. Men detta innebär att vi inte har duschat idag! Vi har haft rast, jobbat och bloggat som vanligt i alla fall. I eftermiddag ska vi besöka kompisarna i andra klassen precis som vanligt....:) Imorgon har vi vår egen "våffelfest" tillsammans med den andra klassen! Det ska va "grädda" på, säger Tilda!
Nu ska vi på toa snabbt, för klockan e "mycka"!
Lapp i väskan.
Hej hopp!
Tilda & Siva

Anonym sa...

Passar på att blogga nu, utan Matilda, så jag inte glömmer det.
full rulle på fritids i em, många ungdomar, titat på Mamma Mia filmen.
Lars och Docka var på kurs så Gerda och Patrik från skolan vickade på fritids. Imorgon ska vi på fritids till ponnytravet, vi tyckte det skulle vara roligt för Matilda att följa med, så hon ska först med fritids till travet och sedan till kortids. vi har pratat med skola, jaktis och taxi om detta. så allt är ordnat men Matilda ville vi skulle blogga till er om det.
Hälsningar Jenna