onsdag 18 mars 2009

Vilken VACKER morgon

"Tryggare kan ingen vara" - En liten tavla jag gjort till en liten tjej som fyller 1 år..

En jättefin "berlock" från Tim Holtz som jag "hittade" hos MiMa's igår! Det lilla hjärtat kommer från en liten pärlbutik i stan'.

Tyll och organzaband kan man aldrig få för mycke' av *ler* . Stämpeln vet jag inte var den kommer ifrån - har haft den lääänge.. Jag har kollat..den är från Inkido

Solen skiner och det blir nog varmt idag också. Jag tog med vovvarna på en prommis nere vid havet igår eftermiddag. Det är så himla skönt och vovvarna tycker att det är SÅ kul:)
Tilda kom hem efter sin musikkväll på fritids. Just nu är hon mest förväntansfull inför fredagens happening med övernatting på "torpet" med fritids. Det ska ju packas väska med lakan och en massa prylar..Spännande. Idag är det bad på habiliteringen..Även det en höjdare..Hon berättade att "Fibbeling" - en klasskomis (Filip heter han egentligen men hon ger ju alla ett eget "Tilda-namn") fyllde år igår!
Sen tittade vi på "Bygglov", scrappade lite och somnade gott...

Hyvens


2 kommentarer:

Skolan sa...

Hej!
Simmat först! Vi hoppade över "bumme-bycka" idag. Vi har såååå varmt i vårt klassrum nu när solen skiner! :) Vi tar filt om vi går ut! Sen toa och lite rast. Tre lådor hann vi med innan det var dags för blogg och toa igen innan maten! Spagetti idag, gott!
Sen sitta skena hos Marcella och de andra! Vi ska lyssna på Marcellas låtar, dom e bra! :)
Hej hopp! Tilda & Siva

fritids sa...

Hej,
tror minsann att vi missade att blogga ihop med Matilda idag. Det var ju vårsolen som fick oss att tappa fokus:) Haft en underbar em nere på Östra stranden med medtagen fika. Årets första utomhusmelis (om man bortser från grillning) så schööönt.
/ Jenna